Back to All Events

Tomat: Konservering & matlagning / Tomaatti: Säilöntä & ruoanlaitto

Välkommen på en kurs där du lär dig att bättre ta tillvara, förädla och använda tomater kreativt i matlagningen.

Datum: lördagen den 7 september kl 10-14 i Axxells undervisningskök i Karis
Kurslärare
Chia Näsman mathantverkare, Raseborgs Fermenteri
Mali Hakulin, matföretagare, Compagnie Matco Catering
Runa-Linn Silander, Tallbacka Trädgård levererar  tomaterna

Deltagare
Max 12 deltagare
Tag med
Förkläde och inneskor, anteckningsmaterial
Traktering
Vi bjuder på kaffe/te och äter sedan en sen lunch med det som kursdeltagarna lagar under kursen. 

Pris
40 euro för medlem, 65 euro för icke-medlem

Anmälan till info@hald.fi

Tervetuloa kurssille, jossa opit hyödyntämään, jalostamaan ja käyttämään tomaatteja luovasti ruoanlaitossa.

Päivämäärä
Lauantaina 7.9. klo 10-14 Axxellin opetuskeittiössä Karjaalla

Kurssin opettajat
Chia Näsman ruoka-artesaani , Raaseporin Hapattamo
Mali Hakulin, Compagnie Matco Catering
Runa-Linn Silander, Tallbacka Trädgård toimittaa meille tomaatit
Osallistuja
maksimissaan 12 osallistujaa
Tuo mukaan Esiliina ja sisäkengät, muistiinpanovälineet
Tarjoilu
Tarjoamme kahvia/teetä sekä myöhäisen lounaan kurssin osallistujien kurssin aikana valmistamilla herkuilla.

Kurssimaksu
Jäsenet 40 euroa, ei-jäsenet 65 euroa

Ilmoittaudu info@hald.fi

Previous
Previous
25 June

Matkommunikation i text & bild / Ruokaviestintä tekstinä & kuvana

Next
Next
8 February

Ystningskurs - Juustokurssi