Välkommen på en kurs där du lär dig att bättre ta tillvara, förädla och använda tomater kreativt i matlagningen.
Datum: lördagen den 7 september kl 10-14 i Axxells undervisningskök i Karis
Kurslärare
Chia Näsman mathantverkare, Raseborgs Fermenteri
Mali Hakulin, matföretagare, Compagnie Matco Catering
Runa-Linn Silander, Tallbacka Trädgård levererar tomaterna
Deltagare
Max 12 deltagare
Tag med
Förkläde och inneskor, anteckningsmaterial
Traktering
Vi bjuder på kaffe/te och äter sedan en sen lunch med det som kursdeltagarna lagar under kursen.
Pris
40 euro för medlem, 65 euro för icke-medlem
Anmälan till info@hald.fi
Tervetuloa kurssille, jossa opit hyödyntämään, jalostamaan ja käyttämään tomaatteja luovasti ruoanlaitossa.
Päivämäärä
Lauantaina 7.9. klo 10-14 Axxellin opetuskeittiössä Karjaalla
Kurssin opettajat
Chia Näsman ruoka-artesaani , Raaseporin Hapattamo
Mali Hakulin, Compagnie Matco Catering
Runa-Linn Silander, Tallbacka Trädgård toimittaa meille tomaatit
Osallistuja
maksimissaan 12 osallistujaa
Tuo mukaan Esiliina ja sisäkengät, muistiinpanovälineet
Tarjoilu
Tarjoamme kahvia/teetä sekä myöhäisen lounaan kurssin osallistujien kurssin aikana valmistamilla herkuilla.
Kurssimaksu
Jäsenet 40 euroa, ei-jäsenet 65 euroa
Ilmoittaudu info@hald.fi